Wat moet je weten over een betonlook in huis? 

Een betonlook is tegenwoordig erg populair en veel mensen kiezen voor een betonlook in bijvoorbeeld de badkamer of keuken. Beton geeft de woning een luxe en stoere uitstraling. Hiermee krijg je een gezellige woning. Je kunt kiezen voor een betonnen vloer, muren, trap, wastafel en ga zo nog maar even door. Benieuwd hoe je dit doet? Lees dan dit artikel en kom erachter! 

Hout en beton combineren

Wanneer je kiest voor beton en hout in de badkamer, kies je automatisch voor donkere en rustgevende kleuren die een wellness gevoel geven. Combineer dit vervolgens met hout wat ook nog eens voor extra rust en warmte zorgt en de badkamer is compleet! Ook kun je de betonlook badkamer aankleden met stijlvolle en praktische accessoires in natuurlijke warme kleuren, waardoor je optimaal geniet in jouw betonlook wellness badkamer. 

Wat zijn de voor- en nadelen van kiezen voor beton? 

Aan kiezen voor beton in je woning zitten zowel voor- als nadelen. Beton is vaak gevoelig voor krasjes en het duurt lang om beton op een goede manier aan te brengen in de woning. Ook is beton in een woning niet goedkoop. Wanneer je deze nadelen niet ziet zitten, kan je kiezen voor betonlooktegels. Wanneer je voor deze tegels kiest, heb je geen last meer van de nadelen en kun je toch de betonlook creëren. Betonlooktegels zijn gemakkelijk te leggen, duurzaam en onderhoudsvriendelijk en dit zijn natuurlijk grote voordelen. 

Wat voor kleuren staan mooi bij een betonlook?

Beton is en donkere en grauwe kleur en daarom wordt dit vaak gecombineerd met een heldere kleur of een vrolijke kleur. Denk hierbij aan wit of lichtgroen. Ook zijn kranen in goud, brons of zwart heel mooi bij een badkamer of keuken met een betonlook. Bij Keukenspoelbakwinkel.nl zie je deze combinaties ook vaak terugkomen. Je kan daar bijvoorbeeld ook een gun metal spoelbak kopen.