Je woning schoonmaken na een ontruiming

Als je in het verleden een woning hebt verhuurd en de huurders momenteel weigeren om de huurprijs te voldoen, dan kun je de huurders na enkele maanden uit de woning laten plaatsen. Als je de huurders uit de woning hebt laten plaatsen, dan is de kans groot dat de woning ook ontruimt moeten worden. Huurders nemen namelijk niet altijd al hun spullen mee. Na het ontruimen, moet de woning ook grondig schoongemaakt worden. De woning moet natuurlijk weer zo snel mogelijk verhuurd worden. 

Wat komt er kijken bij het schoonmaken van een woning?

Wanneer je ervoor hebt gekozen om een bedrijf in te schakelen dat zich specialiseert in woningontruiming, dan is de kans groot dat de woning niet schoon is. Dit heeft ermee te maken dat een woning vuil kan worden tijdens de ontruiming. Daarnaast is het ook mogelijk dat de vorige huurders niet zuinig op de woning geweest zijn. Ze hebben bijvoorbeeld de woning niet goed schoongemaakt en/of veel vuil achtergelaten. Het is daarom erg belangrijk om te weten dat het ontruimen van een woning zwaar en vervelend werk is. 

Besteed het schoonmaken van de woning uit 

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, is het schoonmaken van een woning erg veel en zwaar werk. Je wilt je als verhuurder hier natuurlijk niet mee bezighouden, want het is niet je specialiteit en daarnaast heb je hoogstwaarschijnlijk ook een baan. Veel verhuurders die een woning hebben laten ontruimen, laten de woning door Actie Schoonmaken grondig schoonmaken. Hier bespaar je erg veel tijd mee waardoor je de woning weer sneller kunt verhuren.

Wat kost het schoonmaken van de woning?

Als je een woning hebt laten ontruimen en deze ook wilt laten schoonmaken, dan is het vrij logisch dat je wilt weten wat het schoonmaken van de woning gaat kosten. Je hebt al veel schade geleden doordat de huurders de huur niet betaald hebben, maar ook omdat je de woning hebt moeten laten ontruimen. Wat het schoonmaken van een woning precies gaat kosten, is erg lastig te bepalen. Dit is afhankelijk van de grootte van de woning, maar ook van hoe vuil de woning is. Als je een prijsindicatie wilt hebben, dan kun je hier het beste een offerte voor aanvragen.