De beste tips om een mooie tuin te creëren

Heb jij extra tijd over en wil je graag een mooie tuin? Er zijn veel mensen die het belangrijk vinden dat hun tuin er mooi uitziet. Misschien is een moderne tuin wel iets voor jou. Een moderne tuin is een tuin met daarin strakke lijnen en geometrische vormen. Je kan in een moderne tuin ook een Beukenhaag toevoegen, een Beukenhaag kopen kan via Hagen-planten.nl. In dit artikel delen we een aantal tips als inspiratie voor het aanleggen van een moderne tuin.

Wat voor beplanting past bij jouw tuin?

Wanneer je een rustig en modern effect wilt creëren, is het belangrijk om niet te veel verschillende soorten planten weg te zetten. Wanneer je voor weinig verschillende soorten planten gaat, geeft dit een erg rustige uitstraling. Voorbeelden van beplanting die goed past in een moderne tuin zijn siergrassen of kleine haagjes in geometrische vormen zoals buxus of een taxus blokhaag. Al deze planten zijn te verkrijgen via Hagen-planten.nl. Ook weten ze bij Hagen-planten.nl precies hoe je al deze planten het beste kunt verzorgen en hoe ze dus mooi blijven!

Ga voor grote tegels

Wanneer je de look van je tuin echt wilt veranderen, kun je voor grote tegels in je tuin gaan. Dit geeft meteen een mooie en luxe uitstraling aan je tuin. Door deze grote tegels in banen te leggen, krijg je een rustig beeld in je tuin met mooie strakke lijnen. Wanneer je wilt gaan voor net iets meer variatie, kan je kiezen voor tegels van verschillende groottes. Zo krijg je een mooi speels effect. Als afscheiding om de tegels heen kan je kiezen voor een mooie haag van Hagen-planten.nl. Zo heb jij lekker veel privacy. 

Leuke decoratie toevoegen

Wanneer je de basis van de tuin helemaal op orde hebt, is het tijd voor de tuindecoratie. Tuindecoratie heeft een grote impact op de sfeer van de tuin. Je kunt decoraties in alle kleuren en stijlen verkrijgen en dat maakt het decoreren zo leuk! Ga voor de stijl die jij mooi vindt en het komt helemaal goed.