De visie van THEBOX...
 
Meldingen
Alles wissen

De visie van THEBOXSYSTEM

Boxie
Lid Admin

Het leven verandert in een rap tempo en mensen veranderen mee. We zijn flexibel en bewegen mee met de verschillende levenfasen en behoeften. We zijn ons bewust van de kwetsbaarheid van de aarde. Alles wat we doen heeft effect op onze planeet, de kwaliteit van ons leven en de omgeving waarin we leven. We denken allang niet meer in termen van statisch en permanent. Waarom in huisvesting dan wel?

De traditionele manier van bouwen heeft haar langste tijd gehad. Prijzen op de woningmarkt rijzen de pan uit en de bouw van nieuwe woningen stagneert. Hierdoor ontstaat een groeiende vraag en noodzaak naar woon- en werkplekken die snel, aanpasbaar én duurzaam gebouwd kunnen worden.

Flexgoed® in plaats van vastgoed. Deze manier van huisvesten past in een toekomstige circulaire economie. THEBOXSYSTEM is een modulair en circulair huisvestingsconcept dat zich aan kan passen aan de levensdynamiek van mensen.

 

VAN VASTGOED NAAR FLEXGOED

Een dak boven je hoofd, een plek waar je je thuis voelt, dat moet toch kunnen in Nederland? De mogelijkheden om iedereen een passende plek te bieden zijn er. We moeten alleen anders omgaan met de beschikbare ruimte en de omslag maken van statisch naar dynamisch. Van bouwen voor de lange termijn naar huisvesting die in staat is om snel en flexibel mee te bewegen met de wensen en behoeften.

Ons huisvestingsconcept is altijd aanpasbaar aan de behoefte van de gebruiker en past volledig binnen een circulaire economie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gezinsuitbreiding (BOX erbij) of de kinderen de deur uit (BOX eraf). Met een paar simpele ingrepen is de gekozen opstelling klaar voor een nieuwe levensfase.

Alle hoogwaardige materialen kunnen volledig worden hergebruikt en oneindig vaak worden toegepast binnen het productieproces van THEBOX.

Meer lezen? Kijk eens op de website: https://www.theboxsystem.nl/

Vragen? Stel ze hier!

Dit onderwerp werd gewijzigd 2 jaar geleden door Boxie
Citeren
Topic starter Geplaatst : 08/04/2020 1:18 pm
Onderwerp trefwoorden
Deel: